رئيس پليس فتاي آذربايجان غربي به خانواده ها توصيه كرد كه مراقب فرزندان خود در فضاي مجازي باشند.
به گزارش یزدفردا:رئيس پليس فتاي آذربايجان غربي گفت: رسانه در عصر حاضر جزء اساسيترين دانشهاي بشري است که توانسته به عنوان عنصري کليدي و تعيين کننده، دنياي کنوني را در عين وابستگي تحتالشعاع خود قرار دهد و از ميان رسانه ها، اينترنت به عنوان مهمترين رسانه عصر جديد در کنار محاسن و مزاياي بي شمار خود که مي تواند منشاء آثار مثبت و بالنده براي تعالي انسان باشد نقش تخريب کننده نيز ايفاء مي نمايد.
سرهنگ "کوره بلاغي" با اشاره به تهديدات و آسيب هاي اينترنت افزود: يکي از آسيب هاي اينترنت، اعتياد به آن است به طوري كه انسان وابستگي شديد به فضاي مجازي پيدا کرده و در دام اعتياد اينترنتي و مصيبتهاي ناشي از آن مي افتد و مشکلات جدي تحصيلي و خانوادگي براي مخاطبان به وجود مي آورد و اين مسأله آغازگر آسيب هاي متعدد ديگر نيز مي تواند باشد که از جمله اين آسيب ها مي توان به آسيب هاي خانوادگي، ارتباطي، عاطفي، رواني و جسمي اشاره کرد.
وي دوستي هاي اينترنتي را آسيب پذير اعلام داشت و بيان نمود: دوستي هاي نامناسب اينترنتي، يكي از آسيب ها و تهديدهاي شايع پيرامون حريم شخصي و كيان خانوادگي است و معمولاً كودكان و نوجوانان از طريق اطاق هاي گفتگو دوستاني را براي خود پيدا مي كنند.
سرهنگ "کوره بلاغي" ادامه داد: در فضايي كه افراد از همديگر جز يك هويت مجازي سراغ ندارند، معمولاً چنين دوستي هايي نتيجه ي خوبي به دنبال نخواهد داشت و تاكنون بارها مشاهده شده است كه اين دوستي هاي اينترنتي، سرنوشت غم بار و تلخي به دنبال داشته است.
رئيس پليس فتاي فرماندهي انتظامي آذربايجان غربي در خاتمه به والدين مطالبی را به شرح ذیل توصيه نمود :
- شايد مهمترين کار براي حفاظت از فرزندان اين باشد که اعتماد آنها را جلب کنيد تا در مورد مسائل و مشکلات با شما مشورت کنند، از آنها بخواهيد تا هر سؤالي را که برايشان پيش ميآيد از شما بپرسند و به آنها صادقانه جواب دهيد.
- با آگاهي دادن به فرزندان مي توانيد از سوءاستفادههاي احتمالي در محيط وب جلوگيري کنيد، براي قدم اول دلايل نگراني خود را براي آنها شرح دهيد و به آنها بفهمانيد که مورد اعتمادتان هستند و افراد غريبهاي که به واسطه استفاده از اينترنت در ارتباط با آنها قرار دارند دليل اصلي نگراني شما هستند.
- به آنها گوشزد کنيد که تحت هيچ شرايطي رمزهاي عبور خود را در اختيار سايرين، حتي دوستان صميمي خود قرار ندهند.
- براي آنها توضيح دهيد که چه اطلاعاتي خصوصي اند و سايرين نبايد از آنها مطلع باشند و چه اطلاعاتي قابل انتشار براي عموم هستند.
- معمولاً کودکان و نوجوانان ترجيح ميدهند به همه اعتماد کنند، به آنها بياموزيد افرادي در جامعه هستند که تمام تلاش خود را در جهت فريب کودکان انجام ميدهند.
- مطلع باشيد که ايميلِ هر کسي که عضو اتاق چت ميشود، ميتواند ثبت گردد. پس احتمال ارسال پيامهاي غير اخلاقي نيز براي او وجود دارد.
-به آنها ياد بدهيد که به پيامهاي شخصي و فوري از طرف آدمهاي غريبه جواب ندهد و آنها را حذف کند.
- مراقب باشيد که فرزندتان هيچگاه بدون اطلاع و اجازهي شما با افرادي که در اينترنت آشنا شده است قرار ملاقات نگذارد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 09,مه,2025